Eyeko VIP Goodie bag

Engelska sminkmärket Eyeko, som känns väldigt japanskt, har en rad olika produkter som hyllats runt om på bloggar och forum de senaste åren. Jag har faktiskt inte testat en enda sak ifrån dem, troligen eftersom deras saker känns lite barnsliga och plastiga på nåt vis och priserna i de svenska webbshopparna varit galet höga för produkter som får mig att tänka på HM´s Kello Kitty-stuff. Numer kan man dock klicka hem sakerna från Eyekos webshop till betydligt lägre priser och frakten är dessutom helt gratis, vilket alltid är en lockande faktor! Och sakerna k a n ju faktiskt vara riktigt, riktigt bra – man vet ju inte förrän man har provat!

Just nu kan man beställa ett VIP-kit fullmatad med deras bästsäljande produkter såsom Eyeko 3-in-1 Glow cream som en del hyllar som den perfekta highlighterkrämen, medans andra tycker att huden ser ut som fiskfjäll när man applicerat den.  Produkterna i kitet är hursomhelst  fullstora och priset är £25 men innehållet är värt £45. Hade jag inte velat ha så mycket annat i skönhetsväg just nu hade jag nog klickat hem en sådan här VIP-påse. Kanske är det någon av er andra som känner sig sugen?

Annonser

2 responses to “Eyeko VIP Goodie bag

  1. Jodå, sugen är man allt. Vilken härligt rosa goodie bag!! Känns som en godispåse, men håller med dig, produkterna känns något plastiga. De finns ju även på Eleven om man vill testa dem.

    Är DU sugen på att vinna en Shakti Spikmatta då ska du kolla här: http://josabeth.blogs.se/2009/07/16/vinn-en-shakti-spikmatta-6528514/

    Kram kram

  2. EBBB: Eleven har väl lite högre priser dock.:/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s