Stila till LookFantastic

Brittiska skönhetsbutiken LookFantastic har verkligen utökat sitt kosmetikasortiment något otroligt det senaste året, det ena märket efter det andra lanseras och priserna är helt okej. Nu har de tagit in söta märket Stila i butiken och erbjuder de flesta av märkets produkter. Dock finns inte riktigt allt i nuläget, men det kanske kommer. Priserna ligger ungefär som hos konkurrenterna HQHair, det skiljer nåt pund här och där så det kan löna sig att jämföra om man ska köpa flera produkter.

Själv är jag nyfiken på de paletter med ögonskuggor som man själv kan sätta ihop efter tycke och smak. Det är ju sällan man gillar och använder alla skuggor i ett kit lika mycket och med en personlig mix får man ju precis det man vill ha. Det blir ju dessutom mer prisvärt i längden eftersom skuggorna då faktiskt används och inte bara funkar som utfyllnad. Något värt att spana in alltså!

Läs min recension om en Stila-favorit här.

Annonser

2 responses to “Stila till LookFantastic

  1. Har en palett med Stila skuggor och rouge som jag hittills är mycket imponerad av, men det låter ju ännu bättre att kunna kombinera själv, så blir det precis som man vill ha det direkt 🙂

  2. Plocka själv-paletter äger verkligen. Det där ska jag definitivt kolla in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s