Sampar – Dew it again

Sampar är ett märke skapat av fransmannen Patrick Sounigo som består av hudvårdande produkter för ansikte och kropp. Tanken är att man genom aromaterapi och den egna ”uppfinningen” Urban Active Complex ska rengöra den moderna människans hud från alla de föroreningar som finns i vår omgivning och som kväver vår hud. Urban Active Complex består av tre nyckelingredienser: sheasmör, mynta och mjölksocker och finns i alla produkter från Sampar. Tillsammans med övriga ingredienser ska UAC rensa huden från gifter och föroreningar och även bygga upp en skyddsbarriär mot dessa.

Jag har provat två kroppsvårdande produkter från Sampar, först ut att recenseras är Dew it again shower gel.
Dew it again innehåller, förutom UAC, sex stycken essentiella oljor som ska hjälpa huden att skydda sig mot alla hemskheter som far runt i vår miljö. Lavendel, pepparmynta, myrten, geranium, rosmarin och kajeput har alla skyddande och återuppbyggande egenskaper som alltså ska få huden att må sådär bra som den borde. Den här genomskinliga duschgelen doftar ljuvligt av alla dessa essentiella oljor och det är en ren fröjd att börja morgonen med en omgång Dew it again i duschen. Man sveps in i ett löddrande moln av väldoft och riktigt känner hur huden blir ren och uppfriskad. Det är en dryg produkt och den praktiska klämtuben med snäpplock gör den enkel att använda. Huden känns fräsch efteråt och inte det minsta uttorkad vilket ju är ett måste.

Jag gillar verkligen den här duschgelén, den rengör bra, är dryg, kostar inte alltför mycket med tanke på kvalitén och doftar som en örtagård. Om den rengör min hud från gifter och skyddar den från dem kan jag dock inte uttala mig om, hur ska man märka sådant är det tänkt? Det är alltså svårt att vare sig bestrida eller bekräfta Sampars uppgifter om avgiftning och skyddsbarriärer. Men även om det inte hade varit deras säljande argument så skulle det här vara en riktigt bra duschtvål som jag absolut kommer använda mer.

Pris: 169 kronor för 150 ml på Blush.
Betyg: MVG

Annonser

One response to “Sampar – Dew it again

  1. Åh, den verkar ju underbar:) Den söta rosa förpackningen skulle nog göra sig bra på min badkarskant…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s