Estée Lauder – Take it away

Nu har jag testat den nyförvärvade rengöringskrämen Take it away från Estée Lauder i drygt en vecka och känner att det är dags att delge er mina åsikter om den här, för mig, helt nya produkten.

Take it away är en rengöringsprodukt som är inriktad på att ta bort make up från ansikte och hals. Den kommer i en superfiffig pumpflaska som verkligen pryder sin plats på badrumshyllan. Själva rengöringen är en lättflytande, ljusblågrön och milt citrusdoftande krämgel. När man masserar in den i ansiktet känns den nästan lite vattnig och inte alls sådär krämig som jag trodde att den skulle vara. Den gör verkligen sitt jobb, löser upp allt smink – även vattenfast sådan – och man behöver inte stå och gnugga loss ögonfransarna för att få loss mascaran. Man tar bort den antingen med pappersservetter, bomull eller genom att skölja ansiktet i vatten. Just eftersom man inte måste använda vatten lämpar den sig väl till oss med känslig hy eller andra som inte vill ta så mycket vatten i ansiktet. Huden känns ren och len efteråt. Om man önskar kan man följa upp med en vanlig rengöring efteråt för att få den där riktigt superrena känslan, men det är inget måste. Jag föredrar dock att ta lite annan rengöring innan det är dags för fuktkrämen, men det är nog mer en vanesak än något annat.

Pris: 220 kronor
Betyg: VG+

Annonser

3 responses to “Estée Lauder – Take it away

  1. Funkar den även på vattenfast mascara?

  2. Japp, den funkar på all sorts make up enligt produktdeklarationen. Även long lasting-läppstift och liknande produkter. 🙂

  3. Det är ju omöjligt att hitta en bra sminkborttagning. Måste få veta, svider den i ögonen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s