Balm Balm – Face Balm

Superkrämer som fixar till fnasiga armbågar, nariga läppar och torra knän måste man ju alltid ha ett par,tre, tio stycken liggandes här och var i hemmet för att snabbt kunna rätta till små hudirritationer. Den senaste tiden har jag testat Face balm från Balm Balm.

Den här krämen heter Face balm men kan lika gärna användas till hela kroppen.  Jag har haft den på torra och irriterade ögonlock, fnasiga läppar, snustorra armbågar, irriterar och röd hud på benen etc så det är verkligen en universalkräm. Eller balsam, snarare. Det här hudbalsamet är 100% naturligt och ekologiskt och funkar för alla hudtyper. Den kommer i en klämtub som är lätt att få ut rätt mängd ur. Själva balsamet är en rätt fet vit balsamkräm som man masserar in till en oljigare kräm på huden. Den går, trots att den känns fet, in i huden på nolltid och lämnar ingen hinna efter sig. Den doftar svagt av rosor men inte så att det tar överhanden och blir kväljande (vilket jag tycker att rosdoftande produkter ofta blir).
Den insmorda huden blir faktiskt mjukare och läker snabbare, irritationer lugnas och den känns överhuvudtaget som en väldigt välgörande produkt att ta till när det är något som behöver lite extra vård. Jag rekommenderar den verkligen, särskilt som den inte är speciellt dyr.

Pris: 159 kronor
Betyg: VG+

Annonser

4 responses to “Balm Balm – Face Balm

  1. Funkar det att använda den i hela ansiktet, t.ex. som en nattkräm, eller tror du att den är för fet för det?

  2. Hm… om man har väldigt torr hy med fnasiga partier kan den nog vara toppenbra som en kur. Men jag skulle inte ha den i hela ansiktet annars.

  3. Pingback: Sukí - Butter creme salve « Sublimt

  4. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Sukí – Butter creme salve

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s