Sampar

Den trevliga butiken Blush har gett mig chansen att prova produkter från hudvårdsmärket Sampar. Jag har inte kommit i kontakt med deras krämer tidigare och undrar om det är någon annan som testat nåt ifrån deras sortiment och vad ni i så fall tyckte. Ska bli väldigt kul att få prova deras hudvårdprodukter hur som helst.

Såhär skriver Blush om Sampar på sin hemsida:

Vår hud utsätts för allt tuffare påfrestningar i takt med att luften blir mer och mer förorenad och miljöförstöringen  ökar. För att skapa en balanserad och välmående hud och förhindra för tidigt åldrande har franska Parlabo SAMPAR urban active: en hudvårdsserie som hjälper dig att bekämpa skadliga fria radikaler och ålderstecken orsakade av föroreningar.

SAMPARS skapare, Patrick Sounigo, är en fransk specialist inom medicinsk kosmetologi med över tjugo  års branscherfarenhet. SAMPAR Urban active vänder sig till kvinnor i storstäder, där huden utsätts för avgaser och andra luftförorenande ämnen som t ex nikotin. I SAMPAR´s produkter ingår bl a ingredienser som A- och C-vitamin, enzymer, antioxidanter och eteriska oljor. De aktiva ingredienserna bekämpar fria radikaler, åldrande och stress som bildas genom dessa förorenande ämnen och skapar en välmående och balanserad hud.

Advertisements

11 responses to “Sampar

 1. Oj, det är alltså inte bara synthpop och tysk brytning som gäller!!?

  /din alldeles egna stalker 😉

 2. Aaargh, en stalker!;)

 3. Jag brukade vara på helgon förrut, men den tiden är förbi… 😀

 4. Jag läste dina mycket underhållande dagboksinlägg varje dag… lite som en drog, men nu är jag ren 🙂

 5. Hmm… fler ledtrådar, tack!

 6. hmmm, några år sedan var det ju allt, tror jag kallade mig kLaN eller Kaj helt enkelt. Jag hade väl en liten ”krasch” på din dagbok, du var/är så cool i ditt språk. Cynisk och sublim! Vi skrev väl ett och annat inlägg i varandras gästbok, men du minns mig kanske inte alls, jag är ganska tråkig och grå 😉

 7. Jag måste tyvärr erkänna att jag inte minns dig, inte ditt nick iaf. 😦

 8. Jag är osynlig…buhuuuuhuuu, ingen ser mig…någonsin! Vi hade ett samtal om påsklämmor från IKEA en gång, hahaha. Och vi skojade även då om att jag ”stalkade” dig, för jag var flitig läsare av din dagbok.

  Minns du inte mig så gör det inget, jag råkade bara stöta på dig igen nu, när jag sökte efter en blogg av en annan Malin, och när jag fick träff med ordet ”sublm” så kunde jag inte låta bli att klicka, ja jösses… men nu ska jag sluta ”stalka” dig.

  /Kaj

 9. Jo, nu kom jag på lite mer, ”partner in crime”, vi skulle ju fundera på hur vi skulle kunna skaffa oss ett bibliotek, billigast möjligt 😀

 10. Ja, nu kommer jag ihåg lite bättre! Varför försvann du?:)

 11. Känsligt ämne…svartsjuka och misär, ingen vidare bra period i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s